Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Vragen?

  • Heb je bepaalde vragen over onze manier van werken? Of wil je graag eens samenzitten om het te hebben over jouw project?

    Laat hier je gegevens achter 
en we geven je snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
20 mei 2019

Een geslaagde editie van de Open Wervendag bij WZC Serrenhof in Sint-Truiden

Op zondag 19 mei ondersteunde Houben haar partner Orelia bij het openstellen van de bouwwerf van de woonzorgcampus Serrenhof in Sint-Truiden voor het grote publiek. De jaarlijkse Open Wervendag van de Confederatie Bouw trok zo’n 250 geïnteresseerde bezoekers.

Een geslaagde editie van de Open Wervendag bij WZC Serrenhof in Sint-Truiden

Op zondag 19 mei ondersteunde Houben haar partner Orelia bij het openstellen van de bouwwerf van de woonzorgcampus Serrenhof in Sint-Truiden voor het grote publiek. Tijdens de jaarlijkse Open Wervendag van de Confederatie Bouw konden de geïnteresseerden een eerste keer komen kennismaken met het bouwconcept van Orelia, private eigenaar en uitbater van twaalf woonzorgcentra en groepen van assistentiewoningen in Vlaanderen. 

Vanaf begin volgend jaar zal Serrenhof, vlak bij het centrum van Sint-Truiden, 76 woonzorgkamers en 33 assistentiewoningen ter beschikking hebben voor senioren. Onze Houben-collega’s namen de aanwezige bezoekers mee voor een technische rondleiding in de ruwbouwkamers van de werf.  Het team van Orelia gaf toelichting over de toekomstige kamerinrichting, de faciliteiten, service en beleving op de campus. “Uit ervaring hebben we geleerd dat het beslissingsproces niet van vandaag op morgen gebeurt,” vertelde Caroline Vercauteren, Marketing Communication Manager bij Orelia, ons. “Daarom is het belangrijk dat we de geïnteresseerden al in een vroeg bouwstadium kunnen bereiken. De woonzorgkamers zullen voor 90 procent bewoond worden door de bewoners van de huidige Truiense woonzorgcentra La Madrugada en Laurentius. Voor de 33 assistentiewoningen gaan we op zoek naar huurders. Het zijn instapklare flats voor één of twee personen, met tal van ondersteuningsmogelijkheden.”

Met meer dan 200 geïnteresseerden is Orelia tevreden over de opkomst van de Open Wervendag. “We hebben ons eerste communicatiedoel zeker bereikt,” besluit Caroline Vercauteren. “Dankzij de ondersteuning van Houben was het een geslaagde voorstelling van ons nieuwste bouwproject.”

Blijf op de hoogte van onze laatste cases en referenties. Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.