Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Vragen?

  • Heb je bepaalde vragen over onze manier van werken? Of wil je graag eens samenzitten om het te hebben over jouw project?

    Laat hier je gegevens achter 
en we geven je snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
18 januari 2017

Ewald Houben is Ondernemer van het Jaar!

Het gemeentebestuur van Houthalen-Helchteren heeft samen met ondernemingsclub OCHH op 16 januari 2017 de prijs voor de plaatselijke Ondernemer van het Jaar uitgereikt. Het is een onderscheiding die gaat naar een ondernemer van eigen bodem die met zijn of haar carrière een grote bijdrage levert aan de maatschappij. Het was deze keer Ewald Houben die met de prijs naar huis mocht.

Ewald Houben is Ondernemer van het Jaar!

Met veel trots en dankbaarheid ontving Ewald Houben op 16 januari de Houthalense Ondernemersaward 2017 uit handen van burgemeester Alain Yzermans en schepen Jef Verpoorten. Ewald Houben (69), Gedelegeerd Bestuurder van Houben nv, is geboren en getogen in Houthalen. Hij is al 47 jaar actief in de bouwonderneming. Hij heeft de groep Houben kunnen ontwikkelen tot een aannemer van klasse 8, met 190 medewerkers en een omzet van ruim 70 miljoen euro. Tot de groep behoren nog heel wat andere bouwgerelateerde vennootschappen zoals Aluglas (schrijnwerkerij), Gyprof (afwerking), Airdeck Building Concepts (geprefabriceerde gebouwstructuren) en andere projectgerelateerde vennootschappen.

Verbondenheid met Houthalen
Houben en Houthalen zijn opmerkelijk met elkaar verbonden als we terugkijken naar de geschiedenis. Grootvader Alfons en vader Gerard waren bekende gezichten en ondernemers in Houthalen. Het bouwbedrijf werd door Gerard en Julien Houben gesticht in 1932, en viert dus dit jaar zijn 85-jarig bestaan. Ewald Houben is de derde generatie binnen de Houthalense ondernemersfamilie en ook de vierde generatie -Veronique en Ignace Houben – is al jarenlang actief. De Ondernemersaward is dus een mooie bekroning voor het jarenlange ondernemerschap! 

Lees hier meer over de geschiedenis van het bouwbedrijf.
Lees het artikel op Made in Limburg en bekijk de foto's van de bekroning in de galerij hieronder.

Blijf op de hoogte van onze laatste cases en referenties. Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.