Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Vragen?

  • Heb je bepaalde vragen over onze manier van werken? Of wil je graag eens samenzitten om het te hebben over jouw project?

    Laat hier je gegevens achter 
en we geven je snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
24 mei 2016

Houben deed mee aan de 10e editie van Open Wervendag!

Op zondag 22 mei kon je opnieuw talrijke mooie bouwprojecten komen bewonderen op de 10e editie van Open Wervendag. Ook bij Houben droegen we ons steentje bij! We openden de hekken van onze werf Sint-Lutgardis in Mol (Scholen van Morgen) én van het renovatieproject Mijnsite Waterschei.

Houben deed mee aan de 10e editie van Open Wervendag!

Op zondag 22 mei kon je opnieuw talrijke mooie bouwprojecten komen bewonderen. Ook bij Houben droegen we ons steentje bij! We openden de hekken van onze werf Sint-Lutgardis in Mol (Scholen van Morgen) én van het renovatieproject Mijnsite Waterschei

De nieuwbouw van Sint-Lutgardis telt 2403 m² en omvat up-to-date praktijklokalen voor de studierichting ‘schilderwerk en decoratie’, moderne klaslokalen, extra burelen, een hedendaags open leercentrum en een overdekte speelplaats met fietsenberging. THV Juvalho neemt uitvoering en onderhoud op zich; de architecten van CONIX RDBM Architects staan garant voor het ontwerp.

Thor Park is de naam van het herbestemmingsproject in het oorspronkelijke gebouwenpark van de mijnsite van Waterschei. De THV Houben – Monument – STRABAG renoveert en restaureert het Hoofdgebouw van de Mijnsite in Waterschei.

Meer info via:
– De website van Scholen van Morgen
– De website van Openwervendag 2016

Blijf op de hoogte van onze laatste cases en referenties. Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.