Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Vragen?

  • Heb je bepaalde vragen over onze manier van werken? Of wil je graag eens samenzitten om het te hebben over jouw project?

    Laat hier je gegevens achter 
en we geven je snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
21 oktober 2019

Houben haalt voor bijna 40 miljoen aan nieuwe projecten binnen

Houben heeft weer een aantal nieuwe projecten in opstart. We haalden voor bijna 40 miljoen euro aan nieuwe projecten binnen op korte tijd!

Houben haalt voor bijna 40 miljoen aan nieuwe projecten binnen

Dit najaar mochten we bij Houben alweer drie nieuwe projecten aankondigen, samen goed voor bijna 40 miljoen euro!

Molenveld Kavel M in Herent – 9,75 miljoen euro
Bouwheer Volkswoningbouw gaf Houben het vertrouwen voor de realisatie van het nieuwbouwproject Molenveld Kavel M in Herent. Dit project voorziet 80 sociale huurappartementen, ondergebracht in 3 gebouwen, een ondergrondse parkeergarage en omgevingsaanleg op de hoek van de Kouterstraat en de Umafolaan. De werken begonnen eind augustus.

 
© Illustraties via Atelier M Architects + Planners 

Houtkant Lot A + C in Herent – 18,8 miljoen euro
Houben kreeg van projectontwikkelaar ION het vertrouwen voor de uitvoering van het nieuwbouwproject Houtkant in Herent, vlak tegenover het project Molenveld. Dit vastgoedproject omvat de realisatie van de gesloten ruwbouwwerken, technieken en afwerking van twee loten: 52 sociale appartementen met ondergrondse parkeergarage (lot A) en een handelspand en 79 appartementen, ook met ondergrondse parkeergarage (lot C). Onze ploeg startte er begin september.

   
© Illustraties via ION bvba

Kindercampus Theodoortje in Jette – 10 miljoen euro
Houben kreeg het vertrouwen van bouwheer VUB voor de realisatie van hun nieuwe kindercampus Theodoortje. Het project van 4.000 m2 verenigt een kinderdagverblijf, een kleuter- en lagere school, een Huis van het Kind, een consultatiebureau van Kind & Gezin, de deelwerking Jette van het CAW Brussel en de lokalen voor de scouts op de site van de Vrije Universiteit Brussel. Ons team vatte er begin oktober de werken aan.

 
© Illustraties via Cuypers & Q architecten 
 

 

 

Blijf op de hoogte van onze laatste cases en referenties. Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.