Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Vragen?

  • Heb je bepaalde vragen over onze manier van werken? Of wil je graag eens samenzitten om het te hebben over jouw project?

    Laat hier je gegevens achter 
en we geven je snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
19 september 2013

Houben wint Opleidingsaward 2013

Houben zet massaal in op de ontwikkeling en bijscholing van haar medewerkers. Daarom ook werden we in de bloemetjes gezet door de Confederatie Bouw Limburg.

Houben wint Opleidingsaward 2013

Slimmer zijn dan de rest is in deze huidige crisistijd een zeer belangrijk concurrentievoordeel geworden. Confederatie Bouw Limburg wil daarom de bouwbedrijven in de bloemetjes zetten die massaal inzetten op opleidingen voor arbeiders en/of bedienden en introduceert de Opleidingsaward.

Houben prijkt op de eerste plaats!

Ewald Houben, Gedelegeerd Bestuurder:
"Ons bouwbedrijf kan enkel groeien dankzij onze medewerkers. Hun talenten ten volle benutten en ontwikkelen is daarom een must in de huidige economische situatie. Voor Houben is het opleidingsgegeven ontzettend belangrijk, we zijn daarom ook zeer blij dat onze inspanningen daarom niet onopgemerkt voorbij gaan en in de kijker worden gezet."

Ewald Houben (Gedelegeerd Bestuurder Houben) ontvangt de Opleidingsaward 2013 uit de handen van Rik Mondelaers (Directeur Confederatie Bouw Limburg)

Blijf op de hoogte van onze laatste cases en referenties. Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.