Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Vragen?

  • Heb je bepaalde vragen over onze manier van werken? Of wil je graag eens samenzitten om het te hebben over jouw project?

    Laat hier je gegevens achter 
en we geven je snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
03 november 2017

Politiekantoor Mol op de cover van Limburg Bouwt

Houben bouwt projecten die mogen gezien worden! Ook in het najaar staat een prachtige realisatie op de cover van het magazine Limburg Bouwt.

Politiekantoor Mol op de cover van Limburg Bouwt

Bouwen aan architecturale parels. Dat is zowat het mooiste dat je als bouwbedrijf kan wensen. En dat is ook het vaktijdschrift Limburg Bouwt niet ontgaan. In het meest recente herstnummer (Editie 49) staat het Politiekantoor Mol op de cover.

Eind september 2017 verhuisden de politiezones Balen – Dessel – Mol naar een gloednieuw gebouw aan de Guido Gezellestraat in Mol. Het gebouw (naar een ontwerp van Lava Architecten) is een echte landmark. Wat meteen opvalt zijn de vinnen aan het gebouw die zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde terug te vinden zijn. Voor Houben was dit een bijzonder technisch uitdagend project. We zijn dan ook bijzonder trots op het artikel dat is verschenen in Limburg Bouwt.

Het artikel kan u hieronder bekijken. Onderaan deze pagina zijn nog extra foto's te bezichtigen die Studio Claerhout nam in opdracht van de Belgische Baksteenfederatie.

Blijf op de hoogte van onze laatste cases en referenties. Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.