Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Vragen?

  • Heb je bepaalde vragen over onze manier van werken? Of wil je graag eens samenzitten om het te hebben over jouw project?

    Laat hier je gegevens achter 
en we geven je snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
19 september 2013

Verdere uitbreiding machinepark Houben Interieur

Het machinepark van Houben Interieur werd verder uitgebreid met de Masterwood Project 5000. Een specifiek toestel dat past in lijn met onze verdere ambities.

Verdere uitbreiding machinepark Houben Interieur

Het bekende gebouw langs de E313 te Paal-Beringen is de uitvalsbasis van Houben Interieur. Door de jaren heen is deze afdeling uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van schrijnwerk en totale interieurprojecten.

Houben Interieur beschikt over een hoogtechnologisch machinepark waaronder kantlijmmachines, een CNC-toestel, een volledig geautomatiseerd platenmagazijn en bijhorende zaagmachine, … Om onze verdere groei en positionering als totaalleverancier van interieurprojecten te ondersteunen werd recent de Masterwood Project 5000 geïnstalleerd.

Deze multifunctionele machine haalt een maximaal rendement dankzij twee op elkaar inspelende verticale motoren. Eén van deze twee motoren is vijfassig en dit laat toe om verschillende bewerkingen gelijktijdig te laten plaatsvinden.

Door de aankoop van dit toestel investeert Houben bewust in haar afdeling Interieur om haar totaalaanbod en bijhorende service verder uit te breiden.

Meer informatie? Contacteer Mark Spaey of Jos Evers via het telefoonnummer +32 11 26 96 00

Blijf op de hoogte van onze laatste cases en referenties. Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.