Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Vragen?

  • Heb je bepaalde vragen over onze manier van werken? Of wil je graag eens samenzitten om het te hebben over jouw project?

    Laat hier je gegevens achter 
en we geven je snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
17 augustus 2017

Ziekenhuis Maas Kempen op de cover van Bouwen aan Vlaanderen!

De werken in het Ziekenhuis Maas-Kempen (ZMK) naderen hun einde. Het prachtige project staat nu ook met een uitgebreide reportage in het magazine Bouwen aan Vlaanderen (editie 3 2017).

Ziekenhuis Maas Kempen op de cover van Bouwen aan Vlaanderen!

Het project ZMK (Ziekenhuis Maas Kempen) in Maaseik is een prachtige realisatie van Houben (in THV Houben-Strabag-Cordeel-BAM). Met de komst van dit nieuwe ziekenhuis worden alle ziekenhuisactiviteiten van de campussen in Bree en Maaseik geconcentreerd op één site. Het project van 33.250 m2 is uniek in zijn soort door de uitgestrekte laagbouwconstructie. Het volledige bouwproject werd door de vier bouwpartners gerealiseerd op 33 maanden.

Het vakblad Bouwen aan Vlaanderen plaatst voor het augustusnummer ZMK uitdrukkelijk op de cover. Tevens staat er een uitgebreide reportage te lezen over het indrukwekkende gebouw. Er werd ook een panelgesprek georganiseerd met de betrokken bouwpartners. Zo gaf ook ir Karel Luyckx (Algemeen Directeur Houben nv) toelichting bij het huzarenstuk dat Houben mocht realiseren.

Hieronder kan u het artikel integraal bekijken. Foto's van het project zijn te raadplegen onderaan deze pagina 

(Copyright: Bouwen aan Vlaanderen, editie 3 – 2017)

Blijf op de hoogte van onze laatste cases en referenties. Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.