Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Kantoorgebouw Zebra - Hasselt

Een nieuwbouw met totale oppervlakte van 2.600 m2 aan kantoren.


Kantoorgebouw Zebra

In privéopdracht van Tony Neven en Erik Monard realiseerde Houben het nieuwe kantoorgebouw aan de Gouverneur Roppesingel 129 in Hasselt.
De opdracht omvat de ruwbouw, buitenschrijnwerk, pleisterwerk, deel vloeren en buitenaanleg. Het gebouw heeft een parkeerkelder van 1.680 m2 en vier bouwlagen bovengronds van 2.200 m2.

Het is een zeer flexibel kantoorgebouw, waarbij het energie verbruik zeer beperkt is (BEN) en dit mede door het gebruik van warmtepompen om te verwarmen en te koelen en luchtverversing waarbij ook warmterecuperatie werd toegepast.

Het project werd door Bouwunie Limburg genomineerd voor ‘Beste Bouwteam 2024’: “Het behelst een multifunctioneel en flexibel kantoorgebouw voor de toekomst. Eenvoud in ontwerp en constructie, waarbij speciale aandacht ging naar flexibiliteit, verhoudingen en duurzaamheid op vlak van energie en materiaalgebruik. Met als inzet de bouwtermijn tot een minimum beperken slaagde het bouwteam, waarvan de teamleden nog nooit met elkaar hadden samengewerkt, erin om dit project tot een goed einde te brengen.”

(foto’s en video i.s.m. Vandersanden – fotograaf Marc Sourbron)

LEES MEER

Negen genomineerden voor de Limburgse bouwawards!

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

Download referentiefiche

Hasselt Gouverneur Roppesingel 129, 3500 Hasselt Kantoren Build , Privaat Nieuwbouw Voorlopige oplevering

12 kalendermaanden € 2.994.000,00 Dhr. Tony Neven en Dhr. Eric Monard Marc Jamaer Architecten Ja Ja