Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

groep Houben

Groep Houben staat voor familie, voor kennis en kunde van gisteren, vandaag en morgen. Een groep van bouwbedrijven, elk met zijn eigen grondleggers, die elkaar door de jaren heen versterkten en nu samen hetzelfde doel voor ogen hebben: van een totaalproject een totaalbeleving maken. Zodat jij, als klant of partner, weet dat je van begin tot eind met de beste hoofden en handen samenwerkt.

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

Groep Houben

Sinds 1932 is Houben nv uitgegroeid tot een ijzersterke referentie voor 8D-bouwprojecten voor de publieke en private sector. Meer dan 170 werknemers zorgen voor een hoogwaardige invulling van elk project: van de eerste grondwerken tot de laatste finishing touch in het interieur.

Deze tak van Groep Houben staat in voor de commercialisatie en verdeling van de geprefabriceerde lichtgewichtvloer Airdeck® op de Belgische en Luxemburgse markten. Met dit vloersysteem is het mogelijk om gebouwstructuren te ontwikkelen met grote overspanningen, zonder balken of ondersteunende muren te gebruiken. Hierdoor is het gebouw op elk moment flexibel in (her)gebruik.

Het Airdeck®-team ondersteunt bovendien andere licentienemers bij het commercialiseren van het vloersysteem. Zo wordt momenteel in Saudi-Arabië een project van ruim 370.000 m2 met Airdeckvloeren gebouwd.

Future Clima bvba is een installatiebedrijf gespecialiseerd in HVAC en sanitair, met een eigen studiedienst. Ze staan in voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van de meest complexe verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en sanitaire installaties. En dit zowel voor utilitaire als industriële gebouwen.

Sinds begin 2021 maakt ons houtatelier in Beringen deel uit van het Woodfactory-verhaal. We werden zo het derde coworkingatelier in Vlaanderen voor particulieren en zelfstandigen. In ons deelatelier hebben zij alle ruimte en professionele tools tot hun beschikking voor het vakkundig realiseren van hun schrijnwerkprojecten. Binnen Woodfactory zetten we ons bij Houben bovendien in voor verschillende maatschappelijke en onderwijsgerelateerde initiatieven.

Kom hier alles te weten over Woodfactory Beringen

Op zoek naar
grondleggers
voor jouw
bouwproject?

Niets belangrijker dan een ijzersterke basis. Van de eerste gesprekken tot de laatste inspanning, wij denken de hele weg met je mee. Hoe we jou het best kunnen helpen, dat bespreken we graag samen.