Hoe kunnen we
je helpen?

OF +32 (0)11 26 96 00

Kwaliteit en veiligheid

Elke beslissing binnen Houben vormt de grondlaag voor een oplossing voor de lange termijn. Dat komt omdat al onze processen gebaseerd zijn op de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Kwaliteit en veiligheid

Dit officieel certificaat biedt de garantie dat onze volledige organisatie bewust bezig is met het verbeteren van onze milieuprestaties. Bij Houben voeren we dan ook een continue kwaliteitscheck uit van de interne processen op het gebied van milieu en van alle mogelijke samenwerkingen.

In de praktijk betekent dit dat ons bedrijf voldoet aan de milieuwet- en regelgeving en dat we de milieurisico’s beheersen. Onze medewerkers zijn bewust van milieubelasting en hun milieubewustzijn zorgt voor een betere samenwerking met onze verschillende bouwpartners waardoor we samen bijdragen aan een duurzamere wereld.

Dit officieel certificaat biedt de garantie dat onze volledige organisatie steunt op een doorgedreven kwaliteitsbeleid. Bij Houben voeren we dan ook een continue kwaliteitscheck uit van de interne processen en van alle mogelijke samenwerkingen.

In de praktijk vertaalt zich dit in de hoogste efficiëntie tussen de verschillende bouwpartners, en in een maximale ontzorging en toegevoegde waarde voor de klant. Dit dankzij een immer vlotte samenwerking tussen het interne projectteam en het bouwteam op de werf.

Het VCA**-certificaat bewijst dat een gerichte veiligheidscoördinatie één van onze hoogste prioriteiten is. Elke stap in het bouwproces – inclusief de uiteindelijke gebruiksfase – voldoet aan de strengste normen, zodat we voor iedere betrokken speler een veilige werkomgeving creëren zonder dat we moeten inboeten op kwaliteit en efficiëntie.

Meerdere initiatieven ondersteunen dit proces, zoals periodieke toolboxmeetings, een jaarlijkse veiligheidsdag, een intern team rond veiligheid (D.E.N.K.) tot zelfs een bezoek van de directie op de werf.

Houben = 8D

Houben is een erkend 8D-bedrijf. Dat houdt in dat we in de hoogst mogelijke bouwklasse mogen meespelen, ongeacht de grootte of de complexiteit van het project. Neem zeker een kijkje tussen onze verschillende realisaties.

Op zoek naar
grondleggers
voor jouw
bouwproject?

Niets belangrijker dan een ijzersterke basis. Van de eerste gesprekken tot de laatste inspanning, wij denken de hele weg met je mee. Hoe we jou het best kunnen helpen, dat bespreken we graag samen.